miercuri, 5 septembrie 2012

Femeile nu ne înţeleg

   Mereu spun că femeile nu au înţeles nimic din relaţiile cu bărbaţii. Bunăoară, ea îi spune lui "nu mai vorbesc cu tine" de fiecare dată când este supărată imaginându-şi că acesta (adicătelea el) va fi lezat din cale-afară la auzul unei aşa  veşti. Nimic mai eronat! Bărbaţii doresc linişte.

    În acest material vreau să le demonstrez femeilor încă o dată cât de tare se înşală în relaţiile directe cu bărbaţii. Aţi auzit celebra zicere Femeia la cratiţă? Ce credeţi că simt femeile când aud/văd acest îndemn? Exact! Furie, discriminare, silă şi aş putea continua. Dragele noastre, din nou ne-aţi înţeles greşit. Noi ne gândim la sănătatea voastră de fiecare dată când vă indicăm treburi casnice. Ştim cu toţii cât de importante sunt cele minimum 30 de minute de mişcare. Bărbaţilor le place să aibă lângă ei femei frumoase şi sănătoase. Başca faptul că puteţi economisi banii pe care îi cheltuiţi la sală, bani cu care ne puteţi cumpăra un smartphone abia apărut. Şi în tot timpul ăsta ce faceţi voi, femeile? Vă plângeţi neîntrerupt de tratamentul discriminatoriu de care aveţi parte. Nerecunoscătoarelor!

   Şi pentru că simt că nu mă credeţi, luaţi de lecturaţi aici varianta în limba lui Shakespeare sau aici în limba noastră-i comoară. Suspicioase mai sunteţi!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Iar am fost mintite cu nerusinare!
Si eu care credeam ca sexul reduce riscul cancerului mamar...:)

Eu spunea...

Niste nevinovati, niste victime ale Universului.

Monica Berceanu spunea...

catalin draga, vroiam sa scriu candva o carte despre acest subiect. ce zici, te bagi la un curs? :) il sustinem impreuna?:P