marți, 28 octombrie 2014

Câţi bani vei face în viaţă în funcţie de zodie!

Da, dragii mei. Există un astfel de studiu. Am câţiva prieteni foarte faini care şi-au dedicat o mare parte din timp studiului astrologiei. Tocmai în virtutea prieteniilor am obţinut aceste studii aşa că puneţi mâna şi notaţi-vă!


Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este prima zodie ceea care asigură o anumită cantitate de succes financiar. Berbecii vor avea un an 2015 extrem de prosper. Vor încasa mai mulţi bani decât au făcut-o în ultimii opt ani cumulaţi. Puţină chibzuinţă n-ar dăuna. Chiar v-ar ajuta să păstraţi banii.


Taur (21 aprilie - 21 mai)
Aici lucrurile sunt de-a dreptul fierbinţi! Taurii vor face atâţia bani încât vor stârni invidia tuturor. Veţi vedea că acest fapt nu este neapărat benefic. Veţi da foarte mulți bani împrumut de pe urma cărora veți produce și mai mult (a se vedea dobânzile) dar veți avea și supărări generate de rău-platnici. Una peste alta, veți ieși bine.


Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Faci parte din micul dar selectul grup născut în Gemeni? Atunci ești bine. Nu vei ști numărul banilor proprii. Vei cheltui dezordonat însă acest fapt nu te va sărăci. Shopping plăcut!


Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu vei avea banii lui Becali dar te vei descurca binișor. În ianuarie îți vei schimba mașina, îți vei cumpăra hainele pe care le urmărești de ceva timp, da, vei achiziționa și TV-ul 4K pe care ai pus deja ochii iar în vară te vei muta într-o casă mai mare.


Leu (23 iulie - 22 august)

Deși ar putea părea o zodie profitabilă, mai ales la noi în țară, Leii nu vor fi cei mai bogați. Vor avea tot ce și-au dorit dar nu vor putea lăsa moșteniri consistente urmașilor.



Fecioară (23 august - 21 septembrie)

Fecioarele vor avea bani grei. Cu mult peste  așteptări. Vor arunca sume indecente în stânga și-n dreapta, vor vizita mult și vor deveni proprietari de magazine.


Balanță (22 septembrie - 22 octombrie)

Nene, aici e grav! Balanțele vor avea munți de bani. Sigur, aceștia vor veni progresiv. Nativii acestei zodii vor scrie istoria, vor construi imperii, vor lăsa ceva în urma lor.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nici aici nu e chiar rău. 2015 nu va fi anul de top dar vă veți descurca într-un mare fel. Din 2016 numărul banilor se îndreaptă vertiginos către celebra categorie ”fără număr”.


Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ghinion. Dacă te-ai născut în această zodie trebuie să știi că viața e nedreaptă. Știu că ți-ai dorit un Bentley însă tot ce-ți vei putea permite va fi un ML sau X5. Las' că nu-i chiar rău.


Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Se pare că a venit în sfârșit soarele și pe strada ta. Cadourile nu vor mai fi o povară. Veți cumpăra munți de cadouri, atât pentru voi cât și pentru apropiați. Singurul indiciu pe care ți-l ofer este că nu te va mai interesa niciodată ce scrie pe etichetă. Îți vei permite orice!


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tu vei dezvolta o pasiune pentru încălțăminte. Vei avea sute de perechi de pantofi, ghete, cizme, șlapi ori sandale, toate bătute în pietre prețioase. E pasiunea ta, cine sunt eu să te judec?


Pești (19 februarie - 20 martie)

Niciodată nu vei ține pasul cu încasările. Vei fi strivit de cifrele care intră în propriul buzunar și vei ajunge la psiholog. Acesta te va face la bani iar tu, ca să te răzbuni, vei fugi cu soția lui. Indiferent dacă ești bărbat sau femeie.

Sună bine? Cam sună. Cu siguranță, te-ai prins spre final că totul e la mij_teaux. Ai putea să recunoști asta printr-un comment. Știu sigur că nu o vei face, ca să nu fii ridicol. Nu-i bai, m-am obișnuit.
Frățioare (apelativul este valabil indiferent ce sex ai), lasă prostiile și treci naibii la treabă. Vrei să ai succes? Pune umăru'! Vrei bani? Trage, nenică! Cele 3-20 minute (diferențele sunt date de modul în care te-ai hlizit la poze) sunt deja pierdute, nu mai poți schimba lucrurile. Măcar să fi învățat că nu așa se fac banii.
Și acum, gata. Te las pentru că mă sună prietenii astrologi să-mi frece ridichea.
Te-am pupat pe portofel, pardon de expresie!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Faina treaba! :) Spor la bani!

deClub spunea...

eu am intrat pentru ca m-a intrigat copilul ala cu coarne...te stiam om serios :))))

Anonim spunea...

La tăți ni-i greu! :)